Contact gegevens:

Kolibri Logistiek
Industrie Terrein Tiendweg
Tiendweg 45K
2931 LC Krimpen a/d Lek

Tel. 0031-180-590072
e-mail: [email protected]
Kamer van Koophandel:  29051231
Btw.nr. : nl 1330.55.413.b.01

uw contactpersoon René Gouw

uw contact persoon René Gouw

Wij zijn een logistiek dienstverlener met als specialisme fulfillment diensten en fijnmazige distributie. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit webshops maar we doen ook zorglogistiek, retourenlogistiek en Supply Chain. Het gaat hier veelal om relatief kleine producten waar vaak nog een behandeling aan gedaan moet worden. Denk bijvoorbeeld aan assemblage of etiketteren, ompakken en verpakken. Maar we doen nog meer Value Added Logistics.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat wij kunnen tonen wat we voor u op logistiek gebied kunnen betekenen. Wij nemen de moeite om naar u toe te komen en geven u de aandacht die u nodig heeft.
Komt u liever naar ons toe? Neemt u dan de moeite om even onderstaande routebeschrijving te lezen, navigatie systemen sturen u nogal eens naar het centrum van Krimpen a/d Lek en dat is hier een eind uit de buurt!

Routebeschrijving:

Komende vanuit Capelle a/d IJssel; na de Algerabrug beneden bij de stoplichten nog even rechtdoor tot na het Shell pompstation, daar op de rotonde rechtsaf, Industrie Terrein Tiendweg staat al aangegeven, aan het einde links ziet u een wit gebouw. Als u daar het terrein op rijdt zit Kolibri Logistiek in de laatste loods.

Komende vanuit de richting Schoonhoven over de provinciale weg naar Rotterdam;  U rijdt Krimpen a/d Lek voorbij en volgt borden Krimpen a/d IJssel. De laatste rotonde voor de stoplichten van de Algerabrug gaat u driekwart (linksaf dus) Industrie Terrein Tiendweg staat al aangegeven. Aan het einde links ziet u een wit gebouw. Als u daar het terrein op rijdt zit Kolibri Logistiek in de laatste loods.