Jokjor, een nieuw mobile device


Jokjor schudt de mobiele branche op

In oktober introduceerde JOKJOR zijn nieuwe mobiele creatie; de Champ.  Een geheel nieuw mobile device die van grote impact kan zijn op de sociale media zoals wij die nu kennen.

Ontstaan

Olav en Boudewijn hebben beiden een achtergrond in kunst en design. Zij kwamen elkaar nogal eens tegen op beurzen en evenementen en raakten steeds vaker in gesprek. Daar kwamen ideëen uit voort. En één daarvan hebben ze nu ten uitvoer gebracht.  Een mobile device die je onder je arm kunt meenemen en waarmee je sociale netwerken realtime kunt beleven.

De geboorte van de Champ was een feit. Olav en Boudewijn hebben hun krachten gebundeld in de firma JOKJOR. Hun product, een design krukje, kreeg de naam Champ, omdat de vormgeving gebaseerd is op een champagnekurk. Het krukje is de basis, met een losse zitting die je in de Champ kunt klemmen. Maar je als je de zitting verwijderd kun je de Champ gebruiken als tafeltje door er een tafelblad in te leggen. Dan kun je er  koffie- of theekopjes opzetten maar je kunt hem net zo goed buiten zetten en er bijvoorbeeld een mooie vaas opzetten.  Je kunt ook de zitting of het blad verwijderen en de Champ als (wijn) flessenkoeler gebruiken, of als opbergruimte voor bijv. speelgoed. En dan kun je hem weer afsluiten met de zitting óf het tafelblad. Kortom, de Champ heeft vele gebruiksmogelijkheden. Overigens staan op de site van Jokjor diverse (grappige!) doeleinden waar je de Champ juist niet voor moet gebruiken.

JOKJOR

De Champ als krukje in een witte uitvoering met rode zitting.

JOKJOR

De Champ als kaasplankje.

Internationaal Distributie Centrum

Om de Champs bij de winkels en de mensen thuis te krijgen heeft JOKJOR een overeekomst gesloten met Kolibri Logistiek voor de fulfillment. Kolibri Logistiek verzorgde de zeevracht, het lossen van de containers en fungeert nu als Internationaal Distributie Centrum. De krukjes van JOKJOR vliegen namelijk uit over alle delen van de wereld.

JOKJOR

Het lossen van de 1e container met krukjes van JOKJOR

Mobiel

En dan komen we weer terug bij het uitgangspunt van Olav en Boudewijn; met de Champ verbind je mensen. Door hem als krukje te gebruiken kom je dichter bij de mensen, door hem als tafeltje te gebruiken verbind je mensen met elkaar. Hét grote voordeel; je kunt hem overal mee naar toe nemen, binnen én buiten gebruiken. Kortom een ideale Mobile device!

Kijk voor het gehele kleurengamma van de Champ op de website van JOKJOR www.jokjor.com

 

Misschien ook interessant:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *