Airbac rugzakken


Airbac rugzakken noviteit in Nederland

Kolibri Logistiek verzorgt de logistiek voor de amerikaanse rugzakkenproducent Airbac. Airbac rugzakken zijn in Amerika een bekend begrip. In Nederland zijn deze innovatieve rugzakken nog vrij onbekend. Maar niet lang meer. Recent werd er in dagblad Trouw al een artikel van gepubliceerd.

De beste rugzak

Airbac rugzakken claimen de beste te zijn. De beste rugzak voor je rug, voor school, voor je laptop, voor je fotospullen enz. Het innovatieve aspect van Airbac rugzakken is dat er een luchtkamer in ingebouwd zit die de schokken op je rug absorbeert en die de spullen in je tas beschermd bij het neerzetten.

Internationaal distributie centrum

Kolibri Logistiek fungeert als internationaal distributie centrum voor Airbac in Europa.  Het gehele logistieke proces van binnenkomst in de Rotterdamse haven tot de fysieke aflevering van de tassen bij de klant wordt waargenomen. Zo heeft Kolibri Logistiek in samenwerking met haar partners ook de nederlandse website gebouwd.
Vanuit het warehouse in Krimpen a/d Lek verzorgd het de distributie van de Airbac rugzakken door Nederland en België. Andere landen zullen snel volgen. Het aantal SKU’s bedraagt op dit moment nog slechts 16 stuks maar dit aantal zal snel uitbreiden. Zowel in types als in kleuren wordt er uitbreiding verwacht.

Pallets vol met Airbac rugzakken

1e vrachtwagen zending met Airbac rugzakken

One-stop-shop

Voor Kolibri Logistiek is dit een belangrijke stap op de internationale markt. Als specialist in fulfillment en distributie kunnen zij een interessante partner zijn voor buitenlandse partijen die in Nederland c.q. Europa een nieuwe afzetmarkt zoeken. Middels het one-stop-shop concept kunnen internationale bedrijven zich concentreren op het aanboren van nieuwe markten terwijl Kolibri Logistiek de gehele supply chain beheert. Daar worden kosten- en kwaliteitsvoordelen mee behaalt. Wat zich vertaalt in een goede ROI. Buitenlandse spelers kunnen zo snel en effectief hun doelstellingen behalen. Maar Nederlandse partijen die juist naar buitenlandse afzetmarkten kijken kunnen ook terecht bij Kolibri Logistiek. Vul het offerte formulier in en vertel ons uw logistieke wensen!

 

Misschien ook interessant:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *