Rotterdam The Gateway to Europe vs. Hong Kong The Gateway to China


Strategische locaties

Zoals Rotterdam The Gateway to Europe is, zo is Hong Kong The Gateway to China. Dit biedt kansen voor logistieke dienstverleners met een strategische vestiging in 1 of beide steden én die kunnen fungeren als een internationaal distributie centrum.

Op donderdag 31 maart organiseerden de Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland, de Netherlands Hong Kong Society en Invest Hong Kong een lunch met twee eregasten: de heer Wilfred Mohr, Consul Generaal in Hong Kong en mw Paula Kant, Senior Investment Promotion Executive, Invest Hong Kong.

In de Statenzaal van het Crowne Plaza Den Haag Promenade Hotel blikte Wilfred Mohr terug op vier jaar Hong Kong en gaf hij zijn visie op de talrijke kansen van Nederlandse ondernemers in de regio. Wilfred is al bijna vier jaar lang de hoogste diplomatieke vertegenwoordiger van Nederland in de havenstad. Hij heeft er niet alleen een groot netwerk maar ook een uitstekende reputatie opgebouwd. Na de zomer keert Wilfred terug naar Den Haag en wordt zijn post overgenomen door Mw Annemieke Ruigrok. Zij is nu nog de ambassadeur van Nederland in Australië.

The Gateway to Europe

Nieuwe contacten leggen bij de Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland

 

Paula Kant, de nieuwe Senior Investment Promotion Executive van Invest Hong Kong introduceerde zichzelf én haakte op haar beurt in op de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in de drukke havenstad. Invest Hong Kong is een dienst van de Hong Kong overheid belast met het aantrekken van buitenlandse investeringen. Naast kansen in Hong Kong zijn er zeker ook kansen voor logistieke spelers in Rotterdam The Gateway to Europe. Veel chinese bedrijven willen immers hun producten op de Europese markt brengen.

Bekijk hier de Aftermovie van de CNY reception; het jaar van de monkey.

 

Misschien ook interessant:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *