“Met OpenCeilings hebben we bewust voor Kolibri Logistiek gekozen. Ze ontzorgen van opslag tot assemblage en van inpakken tot verzenden. Ik raad Kolibri Logistiek aan iedereen aan die het operationele en logistieke proces naar een volgend niveau wil brengen.”

M. JENNISKENS – OPENCEILINGS

Logo OpenCeilings

 

Assemblage van producten

Welk percentage van uw klanten belt u omdat “De batterij het niet doet” of “Het product niet werkt”? En hoeveel van die klanten vertelt u vervolgens dat ze het plasticje onder de batterij moeten verwijderen? Met assemblage kunt u dit voorkomen!

Misschien is dit niet precies uw situatie, maar herkent u de situatie wel op een andere manier. Het overgrote deel van de vragen die gesteld worden, is hetzelfde. 20% van de vragen komen in 80% van de gevallen terug.

U kunt de druk op uw serviceapparaat behoorlijk terugdringen. Zorg dat deze vragen niet meer worden gesteld. Daarom biedt Kolibri Logistiek u een assemblage dienst aan. Hoe die precies ingevuld wordt, is aan u. Natuurlijk denken we daarin graag met u mee. Vul uw wensen in op het offerte formulier en ervaar de snelheid en precisie van Kolibri Logistiek.

Halfproducten

Komen uw halfproducten uit verschillende landen? En/of op verschillende tijdstippen binnen? Wij kunnen de producten voor u assembleren tot eindproducten. Vervolgens kunnen de producten in de opslag tot het moment dat u ze afroept voor verzending.

Een aantal mogelijkheden wanneer het gaat om assemblage zijn:

  • producten monteren
  • een gebruiksaanwijzing / FAQ toevoegen
  • een ‘lipje’ van een batterij vlak voor verzending verwijderen
  • een product of functie activeren
  • het samenvoegen van onderdelen tot een compleet product

Op basis van uw vraagstuk denken we graag met u mee over hoe we de druk op uw after sales afdeling kunnen verminderen. Uw doel is ons doel, het streven is een flexibele samenwerking die resulteert in een zo efficiënt mogelijke inrichting van processen! De jarenlange en zeer brede ervaring van Kolibri Logistiek kan hierbij zeker in uw voordeel werken!

Voor diverse klanten voeren wij webshop fulfillment uit, naast assemblage kan Kolibri Logistiek dan ook tal van aanvullende logistieke diensten aanbieden, zoals;

Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vul de bespaarcheck in.