Sneller en goedkoper uw webshop order verzenden?

Geniet u er ook zo van wanneer er weer nieuwe bestellingen zijn geplaatst in uw webshop? Of denkt u al: hoe ga ik dat allemaal op tijd verpakken en verzenden? De praktijk leert dat eigenaren van webshops vaak onnodig veel tijd kwijt zijn met het verpakken en verzenden van orders. Tijd die u veel beter kunt besteden aan bijvoorbeeld marketing, productontwikkeling, inkoop of uw website. Zaken die echt geld opleveren en zorgen voor uw groei.

 

verzenden van pakketten en pallets

Internationale distributie van pakketten en pallets

Kolibri Logistiek kan u helpen! U de sales, wij het werk waar u geen tijd voor of zin in heeft. De mogelijkheden? Die zijn bijna eindeloos. Neem snel contact op, we kijken graag samen met u naar wat we voor elkaar kunnen betekenen! Of vraag een offerte aan en vertel ons uw logistieke wensen.

Pakketten verpakken en verzenden

Het goed verpakken en verzenden van de orders vanuit uw website is van vitaal belang. Ook voor uw eigen reputatie!

  • snelle verzending verhoogt de klanttevredenheid
  • een goede manier van verpakken verlaagt het aantal retouren voor uw webshop
  • de kwaliteit van de orderafhandeling is van invloed op uw imago

Bij Kolibri Logistiek begrijpen we dat goed. Het verpakken en verzenden van de orders die binnenkomen in uw webshop is onze core business. We bieden voordelen voor kleine en grote webshops, of u nu 1 of 1.000 pakketten per week verstuurt.

Assembleren en verzenden van fotopanelen

Order versturen en monitoren

Naast het verpakken van pakketten is ook de verzending belangrijk. Maar wat gebeurt er met het pakket? Kolibri Logistiek voorziet ieder pakket van een barcode, zodat uw orders via Track & Trace te volgen zijn. Ook na verzending behoudt u dus volledige controle! Maar ook uw klanten kunnen ingrijpen in het bezorgingsproces, lees ook ons artikel : Status van pakket aanpassen

De voordelen van Kolibri pakketverzending voor webshops

  • een partner in fulfillment die met u meedenkt
  • ruime ervaring in fulfillment en pakketverzending voor webshops
  • inzet van Track & Trace mogelijkheden
  • u houdt tijd over voor zaken die echt van belang zijn voor uw webshop!

Behalve voor het verpakken en verzenden van uw orders, kunt u ook bij Kolibri Logistiek terecht voor:

Neem nu contact op, of vul de bespaarcheck in en zie wat u kunt besparen.

Wat klanten zeggen:

Liesbeth de Reiger van Cekabe: “Wij maken urnen. Kwetsbare producten met een aanzienlijke emotionele waarde. Beschadiging of te late levering van een urn kan daarom ook behoorlijke emotionele gevolgen hebben. Daarom laten we de urnen inschuimen in de verpakking voor een optimale bescherming. We vinden het belangrijk om met een vervoerder te werken die betrokken en professioneel is. In Kolibri Logistiek hebben we zo’n partner gevonden. Inmiddels besteden we al enige jaren de verzending uit aan deze betrouwbare en persoonlijke partner.”