Logistiek als een belangrijke strategie

Logistiek en verzenden is een tak van sport.  Praat er daarom eens over met mensen die er verstand van hebben. Wij weten hoe je snel, slim en met gemak markten kunt bedienen. Wij kennen de distributie oplossingen om uw producten op de juiste tijd, in de juiste staat en vooral op de juiste bestemming te krijgen.

Kolibri Logistiek is dus een logistiek dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in webshop fulfillment en fijnmazige distributie. Vanuit ons distributie centrum in Waddinxveen verzorgen wij dagelijks de logistieke processen voor onze klanten. Hoewel de klant volledig centraal staat bij ons, werken we wel vanuit een duidelijke filosofie.

Kernwaarden

Kernwaarden Kolibri Logistiek

Waar staat Kolibri Logistiek voor?

Kolibri biedt in Nederland zowel fulfillment als distributie-oplossingen voor internationale partijen, zoals producenten, groothandels en webshops. En dat vooral tegen messcherpe tarieven zonder enige concessie in kwaliteit te doen. Daarbij zijn wij uiterst flexibel.

Zeevracht

Zo kunnen wij voor u ook de zeevracht en/of luchtvracht voor u regelen. Maar ook het inklaren van uw goederen. En natuurlijk het natransport naar onze loods organiseren. 20 ft of 40 ft containers,  LCL of FCL vanaf iedere locatie in de wereld! Daag ons uit en vraag vrijblijvend een offerte !

Wij laten u zwart op wit zien dat u door het uitbesteden van uw logistieke processen aan Kolibri veel tijd, geld en energie bespaart. Daardoor kunt u zich focussen op uw core business terwijl wij uw logistiek tot in de puntjes verzorgen.

Door uw en vooral onze kernactiviteiten te bundelen,  gaan we samen voor maximaal resultaat. U kunt zich, zonder dat u zich druk hoeft te maken om het logistieke traject, volledig richten op uw core business en het laten groeien van uw webshop. Zo bespaart u dus tijd en kosten die u weer kunt investeren in verdere groei van uw bedrijf.

Welke distributie oplossingen biedt Kolibri Logistiek?

Webshop fulfillment is een redelijk breed begrip. Concreet houdt Kolibri Logistiek zich vooral bezig met:

Meer weten? Overtuigd? Weten wat u kunt besparen? Vul de bespaarcheck in of neem contact op!