Welke voordelen heeft Kolibri Logistiek ?

Logistiek en verzenden zijn een vak apart. Praat er daarom over met mensen die er verstand van hebben. Bij Kolibri Logistiek krijgt u niet alleen een gedegen advies, u zult ook de voordelen ervaren om samen met u uw logistieke project tot in de puntjes te verzorgen. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring en delen die met u zodat uw logistieke project straks loopt als een goed geoliede machine. Doe er uw voordeel mee!

De voordelen van het uitbesteden van een logistiek traject zoals fulfillment geven u een voorsprong op de concurrentie. Waarschijnlijk vindt u het logistieke bedrijfsproces één van de minder leuke processen. We hoeven u echter vast niet te vertellen dat dit wel een heel belangrijk proces is voor een webshop.

 

voordelen

Strak geregistreerde Supply Chain werkt in úw voordeel.

Door schaalgrootte en volumes profiteert u mee van kostenvoordelen. Vul nu het offerte formulier in en vertel ons uw logistieke wensen. De voordelen gaan echt veel verder dan alleen kosten besparen. Door onze jarenlange expertise zijn onze disciplines steeds verder uitgebouwd. Zo doen we inmiddels ook zorglogistiek en supply chain. Een ander belangrijke discipline die vaak onderschat wordt is retourenlogistiek. Producten die opgehaald worden kunnen bij ons worden gesorteerd en uiteindelijk weer retour voor verdere verwerking bij de opdrachtgever. Al deze disciplines bij elkaar maken van Kolibri Logistiek een one-stop-logistieke partner.

De voordelen bij pakketverzendingen

We zetten de belangrijkste voordelen graag voor u op rij:

  1. De goedkoopste in pakketverzendingen!
  2. Geen hoog instapmodel, al vanaf 1 pakket per dag mogelijk!
  3. Doordat wij tevens fungeren als CityHub voor DHL hebben wij een in-house balie van DHL. Uw pakketten gaan direct, dus zonder tussenkomst van derden, in het netwerk van DHL.
  4. Alle pakketten zijn voorzien van Track & Trace. Op de dag van aanbieding kunt u en uw klant het pakket realtime volgen. Indien er een handtekening gezet moest worden, kunt u die ook gelijk inzien!
  5. Uw pakketten worden tot 4(!) maal toe aangeboden bij de geadresseerde. 2 x ’s middags en zonodig 2x ’s avonds waarbij de geadresseerde een kaartje in de bus ontvangt met een code om via internet in te loggen en in te grijpen in het bezorgproces. Bijv. op een andere datum laten bezorgen, bij buren laten afgeven of bij een DHL Service Point.

Naast pakketverzendingen kunnen wij natuurlijk ook palletzendingen of postzendingen (buspakjes) voor u verzorgen. Sterker nog, we bieden een uitgebreid dienstenpakket in Value Added Logistic services. Zo hebben wij ook het SKAL certificaat voor de opslag en distributie van biologische producten. Zo kunnen we uw gehele logistieke proces uitvoeren.

Webshop fulfillment, de voordelen

Via de bespaarcheck kan uitgerekend worden wat u  kunt besparen.

Profiteer ook van deze voordelen, neem contact met ons op!