Etiketteren van uw producten

Wij etiketteren vele producten. Vaak na een assemblage proces. Van barcodes tot actielabels.  Kolibri Logistiek kan ook uw producten voorzien van professionele etiketten. Moeten uw producten nog voorzien worden van etiketten voordat ze naar uw klanten gaan? Vaak wel. Of etiketten moeten vervangen worden. Denk aan een etiket in een andere taal, ander merk, andere prijs etc. Kolibri Logistiek kan ook dit onderdeel van het webshop fulfillment proces uit handen nemen!

Geëtiketteerde producten komen we overal in ons dagelijks leven tegen. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij u private label / white label producten verkoopt, wanneer u internationaal opereert of wanneer u producten via verschillende webshops / websites verkoopt.  En dientengevolge met verschillende etiketten werkt.

Etiketteren

Het etiketteren van tinnen blikken.

Etiketteren biedt vele voordelen:

  • het is goedkoop
  • het is makkelijk
  • het is extreem flexibel
  • het stelt u in staat producten te personaliseren
  • u kunt wanneer u internationaal werkt de taal van het etiket makkelijk aanpassen
  • etiketteren is een mooie manier voor uw actiecommunicatie
  • het stelt u in staat hetzelfde product verschillende (kanaalafhankelijke) uitstralingen te geven

 

etiketteren

Het printen van THT data op verpakkingen

Uw product wordt door het etiketteren een kameleon. Door de basis uitstraling gelijk te houden kunt u uw productiekosten terugdringen. Tegelijk houdt u de grootst mogelijke flexibiliteit en controle wanneer het gaat om uw uitstraling.  Vul nu het offerte formulier in en vertel ons uw logistieke wensen!

Etiketteren biedt ook mogelijkheden voor actiecommunicatie. Stel dat u een nieuw product wilt introduceren. U kunt bijv. een introductieactie doen en het nieuwe product via een sticker of etiket op het standaard product aanbrengen.

Ook het zogenaamde re-labelen of reconditioneren behoort tot de mogelijkheden. Een voorbeeld; U heeft een partij  producten bestemd voor de Engelse markt en deze zijn voorzien van etiketten met prijzen in Engelse ponden. Nu wilt u een gedeelte van deze partij op de Belgische markt verkopen maar dan moet het etiket van de Engelse pond vervangen worden door een etiket met een prijs in Euro’s. Wij kunnen er dan nieuwe etiketten opdoen voorzien van prijzen in Euro’s.

Zie ook onze video over etiketteren:

Naast het etiketteren biedt Kolibri Logistiek u nog meer voordelen;

Meer weten over de mogelijkheden die etiketteren voor u biedt? Neem snel contact op! Of vul de bespaarcheck in en zie hoeveel u kunt besparen op uw logistiek.