Goed verpakken maakt het verschil

Kunnen uw producten kapot? Vaak wel. Het verpakken van uw producten is dan ook een essentieel onderdeel in het logistieke proces. Niet alleen om beschadiging te voorkomen, maar ook om de  juiste uitstraling mee te geven. Daarnaast bepaalt de verpakking de eerste indruk die een consument krijgt van uw product.

De voordelen van goed verpakken:

  • herkenbare uitstraling of juist zeer discreet.
  • bescherming van uw producten tegen beschadiging.
  • communicatiedrager èn eerste indruk.
  • minder beschadigingen, dus ook minder retouren en daardoor kostenbesparing!
  • Een klant die een pakket in goede staat ontvangt is een tevreden klant.

Uit dit overzicht blijkt wel hoe belangrijk en bepalend een verpakking kan zijn voor uw product. We helpen u hier graag mee middels het adviseren over de juiste oplossing. Daarnaast beschikt Kolibri Logistiek over een uitgebreid netwerk van mogelijke leveranciers.

De mogelijkheden van het verpakken van uw producten zijn vrijwel eindeloos. Of u uw producten nu wilt verpakken in een doos, plastic zak, sealbag of gewoon in een enveloppe: we doen het graag voor u. Vul nu het offerteformulier in en vertel ons uw wensen, wij komen dan zo snel mogelijk met een passende aanbieding!

Beschermende verpakking

Vanuit de goederenopslag worden uw goederen vanuit een grote omdoos vaak los of per enkele stuks verstuurd. Kwetsbare producten hebben dan een goede bescherming nodig. Niets is vervelender dan wanneer producten beschadigd of kapot aankomen bij uw klant. Dat kost tijd, energie, frustratie en geld. De juiste, beschermende verpakking is daarom essentieel. Wanneer uw producten in één keer goed en onbeschadigd aankomen bij uw klant scheelt dat aanzienlijk in het aantal retouren. En daarmee wordt ook meteen een kostenbesparing en een efficiencyslag in voorraadbeheer gerealiseerd.

Waardevolle of breekbare producten kunnen wij daarom bijvoorbeeld in een extra stevige verpakking verzenden. Ook is het mogelijk om loze ruimte op te vullen met luchtkussens of vulmateriaal. Op die manier zit het product steviger in de verpakking en is het beschermd tegen schudden.

Verpakken

Voor ieder product hebben we een passende verpakking

Wanneer u hele kwetsbare producten levert, is het zelfs mogelijk deze te verpakken dmv inschuimen met foam voor maximale bescherming.

Bespaar tijd, energie, kosten en moeite. Gun uzelf de ruimte om dingen te doen die echt geld opleveren. Besteed uw webshop fulfillment traject uit aan Kolibri Logistiek. Voordelen?

  • specialistisch: webshop fulfillment is onze core business
  • kostentechnisch: Kolibri Logistiek werkt snel, efficiënt en daardoor uiterst betaalbaar
  • flexibel: al vanaf 1 pakketje per week nemen we u het werk uit handen
  • tijd: bewaar uw focus voor uw core business, dat doen wij ook

Als internationaal distributiecentrum biedt Kolibri Logistiek Value Added Logistic diensten aan. Zo doen wij o.a. ook;

Nog niet helemaal overtuigd? Maak eens een vrijblijvende afspraak en leg uw probleem aan ons voor, wij denken in oplossingen! Neem nu contact op! Of vul de bespaarcheck in!

Wat klanten zeggen:

“Mijn kwetsbare producten hebben optimale bescherming nodig. De ervaring leert dat postbezorgers niet altijd even goed op aanduidingen als ‘breekbaar’ letten. Daarom ben ik eens met Kolibri Logistiek gaan praten om een oplossing te zoeken. Kolibri Logistiek adviseerde me om een maatwerk verpakking te nemen en mijn producten in te schuimen. Sinds we dat doen, is het aantal retouren en beschadigd afgeleverde producten geminimaliseerd”.