Webshop Fulfillment

Bij webshop fulfillment verwacht uw klant snelle bezorging en een goed verzorgde levering van een bestelling. Terecht natuurlijk, maar hoe maakt u dat waar? Wilt u het wel zelf waarmaken? Of houdt u liever de tijd vrij voor uw core business? Kolibri Logistiek helpt u graag met ontzorgen!

Webshop Fulfillment is maatwerk

Uw webshop is uniek. Dit gaat gepaard met specifieke en unieke wensen ten aanzien van het afhandelen van orders. Kolibri Logistiek levert een maatwerk fulfillment oplossing voor uw webshop, of u nu 1 of 1.000 pakketten per week verstuurt.

De voordelen van Kolibri webshop fulfillment

  • totaalpartner in e-fulfillment voor uw webshop
  • persoonlijke benadering
  • diensten die specifiek zijn afgestemd op úw behoeften
  • verzenden vanaf 1 pakket; ideaal voor webshops

One-stop partner in webshop fulfillment

Waarschijnlijk bent u het liefst volledig bezig met uw kerntaken. Dat geldt ook voor Kolibri Logistiek. We nemen u graag werk uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw core business en de groei van uw webshop. Met ons Warehouse Management Systeem kunnen we standaard koppelingen maken met webshop platforms als Magento, Woocommerce, Lightspeed en marktplaatsen als Bol plaza en Amazon. Maar in principe kunnen we met ieder systeem koppelen waar een API aan zit.

webshop fulfillment

Webshop fulfillment

Voor uw webshop kan Kolibri de complete logistieke afhandeling verzorgen. Denk daarbij aan:

Neem contact op, we helpen u graag!

Nu offerte aanvragen met de bespaarcheck

Wat klanten zeggen:

Onno Stienen van onoff spices! ; “Sinds begin 2011 zijn de verse Thaise kruidenpasta’s van onoff spices! te koop in Nederland.  Om me volledig te kunnen concentreren op de productie in Thailand, de productontwikkeling en het benaderen van de markt heb ik vanaf stap 1 de fulfillment uitbesteed aan Kolibri Logistiek. Ik moet kunnen vertrouwen op een partij die iedere dag mijn orders kan picken, verpakken en verzenden. Omdat ik me niet om de logistiek hoef te bekommeren kan ik me volledig richten op de verkoop. En dat begint nu zijn vruchten af te werpen. En dat is leuk!”