Orderpicken voor webshops

Verkoopt u verschillende producten in uw webshop? Dan is de kans groot dat u orders moet samenstellen, omdat meerdere producten per order worden besteld. Afhankelijk van het aantal producten en de toepassing ervan, kan orderpicken een intensieve klus worden, die een behoorlijk beslag op uw tijd en opslagruimte leggen!

Daar komt bij dat orderpicken een activiteit is die periodiek terugkomt. Vanwege uw belofte (bijv. levering binnen 1 dag) kunt u orderpicken moeilijk “een keertje overslaan”, ook al komt het u op dat moment niet uit: orderpicken moet tijdig worden gedaan.

 • besteed u uw tijd liever aan iets anders?
 • zou u weer baas willen worden over uw eigen agenda?
 • zou u willen dat orders efficiënter verzameld worden?
 • wilt u vertrouwen op een partner die dit alles precies en tijdig voor u doet?

Stop met orderpicken, besteed het uit aan Kolibri Logistiek! Vul nu het offerte formulier in en vertel ons uw wensen.

Afgestemd op uw wensen

Samen met u maakt Kolibri Logistiek graag een procedure op maat. Afhankelijk van hoe uw orders eruit zien, de doorloopsnelheid van producten, de beloften die u uw klanten geeft m.b.t. levertijden en het type product bieden we u een maatwerk oplossing.

Behalve orderpicken, kunt u terecht voor een totaalpakket aan Webshop Fulfillment diensten. We stellen niet alleen uw orders fysiek samen, maar assemblerenverpakken , etiketteren en verzenden het desgewenst ook. Daarnaast kunnen we voorraad opslaan en kunnen we u het voorraadbeheer uit handen nemen.

Hoe werkt orderpicken voor webshops?

Alle orderpicken activiteiten stemmen we af op uw situatie en uw wensen. Uw artikelen worden gegroepeerd opgeslagen en gecodeerd om orderpicken efficiënter te maken. In de stellingen wordt een zogenaamde ‘grijpvoorraad’ aangelegd, wederom om te zorgen voor efficiënte orderpicken.

Wanneer er een bestelling binnenkomt, zal de orderpicker de bestelde artikelen verzamelen aan de hand van de orderregels en aantallen die op de order staan. Omdat dit zeer nauwkeurig  moet gebeuren, wordt iedere orderbrief dubbel gecontroleerd. Eerst door de orderpicker die de order verzamelt, vervolgens door de persoon die de order verpakt. Zijn uw producten voorzien van een barcode dan kan het dmv scanning. Zo bent u gegarandeerd van een minimale foutmarge en betrouwbare methode van orderpicken! Dat levert u voordelen op.

orderpicken

Orderpicken met barcode scanners

De voordelen van Kolibri Logistiek :

 • ontzorgen: u de lusten, wij uw lasten m.b.t. het verzendproces
 • totaalpartner, of u nu 1 of 1.000 artikelen in uw assortiment heeft
 • Inhouse balie van DHLParcel, met mogelijkheden tot wereldwijde verzending van uw pakketten.
 • aanvullende diensten: het printen van begeleidende brieven, afvullen, inschuimen van het pakket, sealen, verpakken en verzenden
 • elke order wordt dubbel gecontroleerd: minimale fouten, maximale precisie!
 • verpakt in uw huisstijl, met uw logo en uw bedrijf als afzender
 • door Track & Trace weet u altijd waar uw pakket op dat moment is
Meer weten? Neem contact op of vul de bespaarcheck in en zie wat u kunt besparen!

Orderpicken – Wat klanten zeggen:

Andras Tucsni van Youless : “Wij hebben voor Kolibri Logistiek gekozen voor de Youless fulfillment omdat Kolibri een flexible partij is die invulling geeft aan onze product specifieke wensen. Zo willen wij bijvoorbeeld de verpakking in verschillende situaties van een andere labeling voorzien hebben; geen probleem bij Kolibri. Kolibri denkt ook actief mee over oplossingen voor logistieke problemen. Het is ook erg prettig dat er via korte lijnen gecommuniceerd kan worden en er altijd snel en adequaat gehandeld wordt. Daarnaast is de drempel om met e-fulfillment te beginnen bij Kolibri laag.