Cross border e-commerce, bent u er klaar voor?

Beschikt u over een webshop? Dan zal de term cross border e-commerce u waarschijnlijk bekend voorkomen. Cross border e-commerce is de verkoop van producten via internet aan mensen of afnemers buiten Nederland. Het opzetten van een logistieke keten is een lastige opgave waar ontzettend veel bij komt kijken. Toch is het voor elke webshop zeker de moeite waard om eens te kijken naar de opties van cross border e-commerce. Het aantal potentiële afnemers van producten uit uw webshop groeit sterk wanneer u in het buitenland ook afnemers vindt.

 

Neem contact met ons op!

 

Wij zetten uw cross border e-commerce keten op!

Wanneer u wilt beginnen met het verkopen van producten aan buitenlandse klanten via uw webshop moet u rekening houden met verschillende aspecten en dat kan een flinke klus zijn. Wij zijn gespecialiseerd in cross border e-commerce en helpen u dan ook graag! Wij kunnen uw cross border e-commerce keten voor u opzetten. Dat betekent dat u geen zorgen heeft over het verzenden van pakketten naar het buitenland. Zo kunt u zich volledig focussen op uw webshop zelf. U hoeft zich geen zorgen te maken over het hele logistieke gedeelte van uw webshop.

Wij bieden zekerheid bij de bezorging van uw pakketten. Of dat nu in Nederland of Europa is of ver daarbuiten, wij zorgen ervoor dat uw pakketten op de afgesproken momenten afgeleverd worden!

Hoge bezorg- en retour kosten zijn samen met de levertijd punten die van groot belang zijn voor een aankoop door een buitenlandse partij. Hier focussen wij ons dan ook op. Door de prijzen laag te houden en zo snel mogelijk te leveren zorgen we ervoor dat u tevreden klanten krijgt!

Kolibri Logistiek cross border e-commerceDaag ons uit

Bij ons staan uw wensen centraal. Wij denken graag met u mee wat de beste logistieke oplossing is voor uw situatie. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit om voor u de beste cross border e-commerce keten neer te zetten!

Daag ons uit!