Kolibri Logistiek in het Biojournaal


Yamasa Europe kiest voor Kolibri Logistiek

 

Yamasa Europe brengt zijn Supply Chain onder bij Kolibri Logistiek. De Japanse producent van biologische sojasaus slaat zijn voorraad met IBC”s op bij het International DC van Kolibri Logistiek. De gehele afhandeling van zeecontainers , de inklaring in de Rotterdamse haven en het natransport naar de loodsen in Krimpen a/d Lek danwel Bergambacht gaat onder regie van Kolibri Logistiek.

Yamasa Europe

Vanuit hier versturen we de producten van Yamasa door geheel Europa verteld René Gouw, directeur van Kolibri Logistiek. Leuk weetje; de mannen van Yamasa zijn via Onoff Spices! die ze op de Biofach waren tegengekomen, bij Kolibri Logistiek terecht gekomen.

Logo Yamasa

Kenn Iida managing director bij Yamasa Europe verteld wat meer over het bedrijf en de bio-sojasaus; YAMASA Corporation heeft altijd de beste kwaliteit sojasaus geproduceerd die beschikbaar is om aan de smaak van onze klanten te voldoen. Nu we onze vierde eeuw van geschiedenis naderen, is het onze passie om deze traditie van uitmuntendheid en waarde van het product in stand te houden. YAMASA Biologische Glutenvrije Sojasaus is gemaakt van hoogwaardige biologische sojabonen voor een zachte en uitgebalanceerde smaak. Ze bevat geen kunstmatige additieven en geen toegevoegde kunstmatige bewaarmiddelen. Onze producten brengen de perfecte balans in elk gerecht door smaken te versterken met precies de juiste umami, wat resulteert in werkelijk buitengewone culinaire ervaringen.”

Kijk voor meer info over de producten van Yamasa op https://yamasa.eu/

Voor meer info over Kolibri Logistiek ; https://www.kolibrilogistiek.nl/

Bovenstaand artikel is ook gepubliceerd in het Biojournaal:https://www.biojournaal.nl/article/9364838/yamasa-europe-kiest-voor-kolibri-logistiek/

Misschien ook interessant:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *