Bij Kolibri Logistiek vinden we het belangrijk dat we over de juiste papieren beschikken. Een goed voorbeeld van een certificaat waar wij erg trots op zijn, is ons Skal certificaat. Skal is de toezichthouder van biologische producten en waarborgt de betrouwbaarheid van het begrip biologisch. Wanneer een bedrijf voldoet aan alle voorwaarden ontvangt zij een skal certificaat en hiermee wordt zowel kwaliteit als betrouwbaarheid aangetoond. Als u hier meer over wilt weten kunt u contact met ons opnemen, we helpen u graag verder.

 

Neem contact met ons op!

 

Waarom een skal certificaat?

De term ‘biologisch’ is wettelijk beschermd en daarom is er een certificaat vereist voordat een product officieel als biologisch bestempeld mag worden. Naast de producten moet ook de logistiek partner beschikken over een skalcertificaat, en daarom kunt u uitstekend bij ons terecht als u biologische producten wilt vervoeren.

 

Veel van onze klanten hebben biologische producten in huis en daarom is ons skal certificaat erg waardevol. Een goed voorbeeld van zo’n klant is Cocoa Supply, wie bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige biologische producten. Om deze kwaliteit te waarborgen tijdens het verzenden, is een skal gecertificeerde logistieke partner erg belangrijk en daarom stellen onze klanten ons zo op prijs.

 

Skal houdt, in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, de betrouwbaarheid van biologische producten nauwlettend in de gaten door middel van regelmatige inspecties. Of u nu grondstoffen, halffabricaten of eindproducten in huis heeft: u dient altijd over een skalcertificaat te beschikken. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan snel verder!

 

Meer informatie over het certificaat

 

Over Kolibri Logistiek

U kunt uitstekend bij ons terecht als u op zoek bent naar een logistiek partner die aan alle biologische wetgevingen voldoet. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten, waaronder opslag, orderpicking, verpakken en verzenden. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

 

Neem contact op met ons!

Kolibri Logistiek Skal