Import uit Azië via lucht- of zeevracht


Niet alleen gaan mensen steeds vaker op reis naar Aziatische landen, ook het vrachtverkeer vanuit Azië neemt verder toe. Kleding, elektronica, specerijen en nog veel meer andere producten worden naar Nederland geïmporteerd. Wilt u ook producten laten vervoeren, van een Aziatisch land naar Europa? Dan kan Kolibri Logistiek uw partner zijn voor het transport en alles wat daarbij komt kijken. Of u dit nu via luchtvracht of zeevracht zou willen doen, wij kunnen hier een grote rol in spelen. Wij kunnen ook zaken als de inklaring bij de douane en het natransport voor u regelen. Kortom, volledige ontzorging op logistiek gebied, waarbij u steeds met één vaste partner te maken heeft.

Kolibri Logistiek maakt het voor u makkelijker, voordeliger en minder tijdrovend om producten te importeren vanuit een Aziatisch land. Daardoor kunt u focussen op uw kernactiviteiten. We lichten graag voor u toe wat we kunnen betekenen op het gebied van luchtvracht en zeevracht.

asia

Luchtvracht

Producten uit Azië naar Europa halen om ze vervolgens te laten opslaan in onze loods, of rechtstreeks naar u te laten vervoeren? Dat kan uitstekend als u kiest voor Kolibri Logistiek, die u graag helpt de luchtvracht te realiseren. Wij stellen de klant altijd centraal en zorgen ervoor dat u altijd kunt inzien waar uw producten zich op dat moment bevinden. Met kennis van de lokale markt en regels, veel transportervaring en onze persoonlijke service hoeft u eigenlijk niets meer zelf te regelen. We geven daarnaast advies over eventuele (aanvullende) verzekeringen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zeevracht

Bij Kolibri Logistiek zoeken we altijd naar de meest efficiënte en voordelige route, zodat u niet onnodig veel betaalt voor transport. Met onze locatie dicht bij de Rotterdamse haven en onze goede contacten met rederijen en inklaringsagenten kunnen uw goederen snel bij ons in het warehouse zijn. Voor uw LCL of FCL zendingen, 20ft en 40 ft containers kiezen we de beste constructie, en we maken met u heldere afspraken over de mogelijkheden en de gang van zaken.

‘One belt, one road’

China investeert momenteel veel financiële middelen in nieuwe plannen die de verbindingen tussen Aziatische landen en (onder andere) Europa moeten verbeteren. U kende wellicht al de beroemde Zijderoute, die al zo’n tweeduizend jaar bestaat. In 2013 maakte de Chinese regering bekend om deze volledig te vernieuwen en uit te breiden. Het project kreeg de naam ‘One belt, one road’. Belt staat in dit geval voor de landroutes die vanuit China naar Europa en het Midden-Oosten leiden. Road slaat in dit geval op de Maritieme Zijderoute die China verbindt met Zuid- en Zuidoost-Azië, Europa en Afrika. Kortom: drie continenten zijn betrokken bij deze plannen, met daarmee twee derde van de totale wereldbevolking.

Op dit moment rijdt er al wel een trein over deze route, waardoor het mogelijk is om containers per spoor te versturen met een transittime van 14 dagen. De verdere plannen die zijn gemaakt binnen het ‘One belt, one road’ initiatief gaan nog vele jaren in beslag nemen, er wordt gesproken van dertig á veertig jaar. Het doel is vooral dat alle betrokken landen gaan profiteren van nóg betere verbindingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een logistieke dienstverlener die de import uit Azië naar Europa volledig regelt? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor de zeer korte termijn, kunt u het beste even telefonisch contact opnemen via 0180-590072.

Misschien ook interessant:


Een reactie op “Pakketten bezorgen (instructievideo)

 1. mehboob Khan op

  we are organic rice procedure , we are rice grower , millers, and exporter ,
  i saw you em e-mil below as ,
  Name: Rene Gouw
  Email: [email protected]
  Company: Kolibri Logistiek
  Phone: 0031180590072
  You Are intresting in: Super Kernel Basmati
  Polish Require: Touch Silky
  Color Sorting: Yes
  Packing Size: 1 kg
  Packing Material : Poly Bag
  Quantity Require: 1
  Discharge Port: we offer logistic services in Europe
  Would you like to get samples of the above product?: Yes

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *