Kolibri Logistiek: uw one-stop-shop logistieke dienstverlener


Als u een eigen bedrijf heeft, weet u hoeveel tijd er gaat zitten in het bedenken en ontwikkelen van uw producten en het leveren van uw diensten. Veel ondernemers voeren in de startfase ook de logistieke taken uit, maar komen er al snel achter dat dit echt een vak apart is. De logistieke werkzaamheden kunnen dan het productieproces of de creatieve fase zelfs in de weg gaan zitten, omdat het meer tijd en moeite kost dan aanvankelijk verwacht. Zeker als u producten importeert uit het buitenland, is het verstandig om voor een logistieke partner te kiezen die kennis van zaken heeft. Alleen op die manier bespaart u kosten en tijd die u vervolgens weer kunt steken in waar u écht goed in bent. Kolibri Logistiek kan voor u het volledige logistieke plaatje in orde maken als ware een one-stop-shop voor logistiek. We kunnen uw producten overal afhalen, bijvoorbeeld in Azië of Amerika, en we kunnen deze producten afleveren bij al uw klanten in Europa. We kennen en beschikken over de distributie-oplossingen die nodig zijn om uw producten precies op het juiste moment op de goede bestemming te krijgen.

Webshop fulfillment: dé oplossing voor drukke ondernemers

Vanuit het distributiecentrum in Waddinxveen zetten wij ons dagelijks in om de logistieke processen voor onze klanten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij bieden in Nederland distributie-oplossingen én volledige fulfillment voor webshops die zowel nationaal als internationaal leveren. Vanaf het moment dat de klant bij u bestelt en betaalt, kunnen wij het hele proces verder afhandelen. Als uw producten al door ons worden opgeslagen, gaan wij vanaf dat moment aan de slag met het orderpicken, etiketteren en verzenden van uw goederen. U hoeft niet langer te betalen voor opslagruimte die u niet gebruikt, en u hoeft geen tijd te besteden aan het labelen van producten terwijl u eigenlijk nieuwe artikelen zou moeten maken. Kortom: u kunt ‘s avonds met een gerust hart gaan slapen omdat u weet dat uw logistieke proces correct wordt afgehandeld.

Ook zeevracht en luchtvracht vanuit bijvoorbeeld Azië of Amerika

zeevracht luchtvracht vanuit Azië

Container zendingen boeken bij one-stop-shop logistiek dienstverlener Kolibri Logistiek

Laat u uw producten maken in China, Thailand of bijvoorbeeld de Verenigde Staten? Geen probleem, als u samenwerkt met Kolibri Logistiek! We regelen ook zee- en luchtvracht vanuit deze landen voor u, evenals het inklaren van goederen en het organiseren van natransport naar onze loods. 20 ft of 40 ft containers, Less than Container Load (LCL) of Full Container Load (FCL): we helpen u graag vanaf iedere locatie in de wereld.

One-stop-shop voor logistiek

Misschien zegt de term ‘webshop fulfillment’ u niet direct iets. We zetten daarom graag voor u op een rij wat wij concreet voor u kunnen betekenen:

Waarom uitbesteden?

Uitbesteden scheelt u niet alleen veel tijd en moeite: door schaalgrootte en volumes profiteert u ook van diverse financiële voordelen. Daarnaast bieden we ook dienstverlening op het gebied van zorglogistiek, supply chain en retourenlogistiek. We sorteren dan de artikelen die teruggestuurd worden door uw klanten, en worden daarna weer beschikbaar gemaakt voor verdere verwerking. Dit alles maakt ons de ultieme one-stop-shop partner in logistieke dienstverlening.

Kolibri Logistiek is specialist in biologisch

Verkoopt u biologische producten? Bij Kolibri Logistiek heeft u de mogelijkheid om uw biologische artikelen veilig te laten opslaan, gescheiden van overige producten. Hiervoor beschikken wij over het vereiste Skal certificaat, de norm voor de volledige biologische keten. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 0180-590072 of [email protected].

Misschien ook interessant:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *